Wij richten uw buitenruimte in!

Contacteer Abribo

Steenweg Deinze 191 - 9810 Nazareth
+32 (0)9 384 07 79 -  info@abribo.com

NL | FR

LOGIN
 
 
 
Welkom op de website van Abribo

Abribo is actief in de inrichting van de buitenruimte. De hoogwaardige producten van Abribo combineren veiligheid, functionaliteit, een natuurlijke stijl en attractieve designvolle vormgeving met duurzame en robuuste materialen. Dit maakt van Abribo een sterke en betrouwbare partner om uw project van A tot Z uit te voeren.

 
 
 
Straatmeubilair

Abribo beschikt voor het inrichten van openbare ruimtes zoals o.a. parken, straten, pleinen en speelruimtes over de geschikte oplossingen. Abribo zorgt voor een decoratieve en veilige ruimte voorzien van functionele en duurzame elementen. Onze producten zoals banken, tafels, fietsbeugels & fietsparkeersystemen, afvalbakken, peukendovers en zoveel meer zorgen voor een perfecte integratie en aanvulling in de omgeving en dit steeds met het nodige respect voor de natuur.
Overkappingen

Abribo biedt een ruime keuze aan overkappingen zoals: fietsenbergingen, wacht- en rookruimtes, speelplaats- en boogoverkappingen, anti-hageloverkappingen en het trendy TUBBO-concept (de nieuwe outdour experience).    U kan kiezen uit onze kwaliteits- en designvolle standaardoplossingen voor elke specifieke situatie en budget. Tevens kan u bij Abribo terecht voor alle maat- en projectwerk om de overkapping volgens uw noden en wensen te realiseren.
Schaduwstructuren

Dankzij een blokkering tot 96% van de gevaarlijke UV zonnestralen kan men met de schaduwluifels van Abribo op een veilige en aangename manier volop van het buitenleven genieten. De “Shade Structures” producten bieden tevens ongelimiteerde mogelijkheden om uw schaduwplek te personaliseren tot een designvol en uniek esthetisch kunstwerk. Wij bieden u een uniek type doek aan uit: microporeus High Density Polyethyleen
 
Drijvende Pontons

Van eenvoudige tot complexe steiger-configuraties, met meerdere pontons, boot- jetski- en kano  aanmeer-plaatsen,  alles volgens uw wensen en noden. Dankzij Abribo en de EZ Dock-producten ontwerpt u op een eenvoudige manier de perfecte aanmeerplaats of het ideale werkponton dat u nodig heeft. EZ Dock verzekert een ongeziene drijf-stabiliteit, draagvermogen en functionaliteit !
 


 

Exclusief verdeler van
 
 

 

 

Abribo bvba
Steenweg Deinze 191
9810 Nazareth
+32 (0)9 384 07 79
info@abribo.com

 
Abribo richt uw buitenruimte in !