Wij richten uw buitenruimte in!

Contacteer Abribo

Steenweg Deinze 191 - B-9810 Nazareth - België
Katwijkerbroek 37 A - NL-2223 XN Katwijk - Nederland
+32 (0)9 384 07 79 | +31 (0)6 23 11 32 04  
info@abribo.com

NL | FR

LOGIN
 
 
Drijvende pontons | Ponton stukken & voordelen

VOORDELEN

GEEN ROTTEND HOUT, ONDERHOUDSVRIJ & AANGENAAM VOOR BLOTE VOETEN.
EZ Dock liniair low density polyethyleen (LLDPE) pontonstukken zijn duurzaam, antislip en volledig houtvrij. Ze splinteren en rotten niet, bevatten geen losse of geroeste nagels, hoeven nooit geschilderd te worden, enkel af en toe met hoge druk afspuiten. Simpel te reinigen met water, zeep en een tuinslang zodoende U meer kan genieten van uw water activiteiten.

STABIEL & ROBUUST, FLEXIBELE ZELFDRIJVENDE TECHNOLOGIE.
De EZ Dock marine gekeurde, polyethylene zelf drijvende kamers zijn gebouwd met extra zware en extra dikke wanden om een optimale sterkte en structurele integriteit, onkreukbaarheid te verzekeren. De kamers (of pylonen) zijn specifiek ontworpen in de pontonstukken om een bijkomende stabiliteit te voorzien op het water en laten de pontonstukken toe zich makkelijk aan te passen aan veranderende waterniveaus en wateromstandigheden.

GEPERSONALISEERD & AANPASBAAR DESIGN.
Dankzij een ruim aanbod aan pontonstukken, aanmeersystemen, een uitgebreide selectie aan verankeringssystemen en accessoires, kan U makkelijk zelf uw ideale EZ Dock aanmeerplaats personaliseren en er uw perfecte toevluchtsoord van maken.

MAKKELIJK TE PLAATSEN & MAKKELIJK TE PERSONALISEREN
Het EZ Dock modulair systeem laat U toe om snel, makkelijk en ten allen tijde uw perfecte aanmeersteiger te ontwerpen aangepast aan uw noden, uw uitbreidingsplannen of hervormingen. Leg simpelweg de stukken klaar, schroef de koppelstukken vast en klem de bouten vast. EZ Dock verzekert een maximale stabiliteit op het water -in elke toestand-.

INNOVATIEVE KOPPELING, GEEN ROEST NOCH SLIJTAGE.
De EZ Dock koppelstukken zijn gemaakt van gerecycleerd materiaal, de bouten en moeren van een industrieel composiet om zelfs in de zwaarste weersomstandigheden een robuuste en duurzame oplossing te verzekeren. Dit betekent geen roest noch slijtage.

Downloads

Log in om te kunnen downloaden

E-mail :
Paswoord :Nog geen login ? Registreer.

Paswoord vergeten ?


 
 

 

Exclusief verdeler van
 
 

 

 

Abribo Engineering bv
Steenweg Deinze 191              Katwijkerbroek 37 A
B-9810 Nazareth                        NL-2223 XN Katwijk
+32 (0)9 384 07 79                    +31 (0)6 23 11 32 04
info@abribo.com                         info@abribo.com
BTW: BE0640.827.035           BTW: NL826181855B01

 
Wij richten uw buitenruimte in !