Wij richten uw buitenruimte in!

Contacteer Abribo

Industriepark-Drongen 14/207 - B-9031 Drongen - België
Katwijkerbroek 37 A - NL-2223 XN Katwijk - Nederland
+32 (0)9 384 07 79 | +31 (0)6 23 11 32 04  
info@abribo.com

NL | FR

LOGIN
 
 
 
Welkom op de website van Abribo

Abribo is actief in de inrichting van de buitenruimte. De hoogwaardige producten van Abribo combineren veiligheid, functionaliteit, een natuurlijke stijl en attractieve designvolle vormgeving met duurzame en robuuste materialen. Dit maakt van Abribo een sterke en betrouwbare partner om uw project van A tot Z uit te voeren.

 
 
 
Straatmeubilair

Abribo beschikt voor het inrichten van openbare ruimtes zoals o.a. parken, straten, pleinen en speelruimtes over de geschikte oplossingen. Abribo zorgt voor een decoratieve en veilige ruimte voorzien van functionele en duurzame elementen. Onze producten zoals banken, tafels, picknick sets, afvalbakken, fietsbeugels & fietsparkeersystemen, bloembakken, geleidehekkens, peukendovers, en zoveel meer zorgen voor een perfecte integratie en aanvulling in de omgeving en dit steeds met het nodige respect voor de natuur.
Overkappingen

Abribo biedt een ruime keuze aan overkappingen zoals: fietsenbergingen, wacht- en rookruimtes, speelplaats- en boogoverkappingen, anti-hageloverkappingen en het trendy TUBBO-concept (de nieuwe outdour experience). U kan kiezen uit onze kwaliteits- en designvolle standaardoplossingen voor elke specifieke situatie en budget. Tevens kan u bij Abribo terecht voor alle maat- en projectwerk om de overkapping volgens uw noden en wensen te realiseren.
Zeilstructuren

Wij bieden u 2 verschillende type constructies. Enerzijds onze waterdichte Texabri constructies met PVC-gecoat polyester weefsel en anderzijds onze schaduwluifels Shades bestaande uit micro-poreus HDPE die  een blokkering tot 96% van de gevaarlijke UV zonnestralen biedt. Dankzij onze verschillende esthetische oplossingen & constructies kan u met de zeilconstructies van Abribo op een veilige en aangename manier volop van het buitenleven genieten. Naast onze standaard oplossingen kan u bij ons ook terecht voor maatwerk.
Drijvende Pontons


Dankzij de modulaire EZ-Dock pontons uit LDPE kan men eenvoudige tot complexe steiger-configuraties bouwen, alles volgens uw wensen en noden. In ons assortiment vind u ook verschillende aanmeermogelijkheden voor jetski's (EZ Port), boten (EZ Boat) en kano's (EZ Launch) terug.  Dankzij Abribo en de EZ Dock-producten ontwerpt u op een eenvoudige manier de perfecte aanlegsteiger of het ideale werkponton dat u nodig heeft. EZ Dock verzekert een ongeziene drijf-stabiliteit, draagvermogen en functionaliteit !
 


 

Exclusief verdeler van
 
 

 

 

Abribo bv
Industriepark-Drongen 14/207              Katwijkerbroek 37 A
B-9031 Drongen                                              NL-2223 XN Katwijk
+32 (0)9 384 07 79                                         +31 (0)6 23 11 32 04
info@abribo.com                                             info@abribo.com
BTW: BE0640.827.035                               BTW: NL826181855B01

 
Wij richten uw buitenruimte in !